Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Снимка PexelsПосланиците на страните членки на ЕС одобриха удължаването

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Снимка PexelsПосланиците на страните членки на ЕС одобриха удължаването
Коментари Харесай

Посланиците на ЕС одобряват удължаването на икономическите санкции срещу Русия

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Снимка Pexels

Посланиците на страните членки на Европейски Съюз утвърдиха удължаването на секторните стопански наказания против Русия до 31 януари, като публично решение на Съвета на Европейски Съюз на равнище външни министри ще бъде взето на 12 юли. Това заяви пред ТАСС източник в европейската работа за външна политика.

Политическото решение за удължение на рестриктивните мерки беше взето на 24 юни на среща на върха в Брюксел. Окончателното решение би трябвало да бъде взето от външните министри на 12 юли [на планувано съвещание на Съвета на Европейския съюз в Брюксел], " сподели източникът. Икономическите наказания на Европейски Съюз против Русия се удължават на всеки шест месеца - до 31 юли и 31 януари. През 2014 година

Европейският съюз наложи наказания против Руската федерация във връзка със събитията в Украйна и обединяването на Крим с Русия. Ограничителните ограничения са разширени и разширени няколко пъти. Преговорите за безвизов режим и ново главно съглашение за съдействие бяха прекратени, въведена е възбрана за влизане в страните от Европейски Съюз за чиновници от Руската федерация и техните активи са замразени. Обявени бяха и търговски, финансови и военни ограничавания. В отговор Русия наложи възбрана за импорт от Европейския съюз на редица хранителни артикули.

Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР